1/11/2010 Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση Νεολαίας στο Μοσχάτο

Μοσχάτο, 01/11/2010Εντυπωσιακή υπήρξε η ανταπόκριση των
νέων του Μοσχάτου στην πρόσκληση σε πάρτυ του συνδυσμού “Πολίτες Μπροστά”. Ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας, φανερά συγκινημένος από τη διάθεση των νέων να αναδείξουν στη δημοτική αρχή έναν ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο συνδυασμό, τόνισε: "Είμαστε ένας ανεξάρτητος πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, με υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Και αυτό είναι πολιτική επιλογή, δεν προέκυψε τυχαία.Είναι επιλογή που υποστηρίζει την άποψη ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι το άθροισμα των κομματικών δυνάμεων, αλλά ο πολλαπλασιασμός των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας. Είναι επιλογή που υποστηρίζει την άποψη ότι στην παρούσα συγκυρία έχουμε ανάγκη το πιο άξιο, το πιο εργατικό, το πιο καθαρό πολιτικό δυναμικό και αυτό το δυναμικό βρίσκεται σε όλους τους χώρους.Είναι επιλογή που υποστηρίζει την άποψη ότι οι τοπικές αρχές για να είναι διεκδικητικές, δραστήριες και ανιδιοτελείς πρέπει να είναι ανεξάρτητες και να μην χρωστούν πουθενά, τα πολιτικά γραμμάτια της ύπαρξής τους, παρά μόνο στους πολίτες
Εμείς στους “Πολίτες Μπροστά” κάναμε την υπέρβασή μας. Είναι τώρα η ώρα, όλοι οι πολίτες να κάνουν τη δική τους υπέρβασή και να αναδείξουν στη δημοτική αρχή προγραμματικό λόγο και όχι κομματικές σημαίες, να αναδείξουν άξιους και όχι κομματικά χειραγωγούμενους, να αναδείξουν όραμα που θα τραβήξει προς τα εμπρός και όχι κομματική σκοπιμότητα που θα καθηλώσει".


Ενώ έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του με μήνυμα νίκης : "Η δυναμική σας παρουσία σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι οι νέοι σπάνε τα τείχη της αδιαφορίας, που για κάποιους είναι πολύ βολικά, συμμετέχουν, αποφασίζουν, ρυθμίζουν. Η 7η Νοέμβρη είναι κοντά μας, το μήνυμα ήδη το έχουν πάρει πολλοί, την επόμενη όμως Κυριακή, θα το εμπεδώσουν κιόλας. Μήνυμα νίκης των πολιτών για δημοτική αρχή πολιτών και όχι εντολοδόχων".