ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ. Αρη Κρεμμύδα με τα εξής θέματα:

• Συγκρότηση επιτροπών

• Εκδήλωση αλληλεγγύης με στόχο τη συλλογή τροφίμων,ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων για τους δοκιμαζόμενους συνδημότες μας της δημοτικής κοινότητας Ταύρου.

Αφού ο πρόεδρος ανέλυσε τα παραπάνω θέματα μετά τις παρεμβάσεις και προτάσεις των μελών της Ε.Γ. αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκρότηση επιτροπών με τις παρακάτω αρμοδιότητες και μέλη.

1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΡΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΟΨΙΑΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΙΖΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

2. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΙΟΥΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

3. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΖΩΗ

ΠΕΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ

4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΣΣΑΛΗ ΕΛΛΗ

ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΦΑΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

5. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ

ΛΑΙΜΟΔΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΣΣΑΛΗ ΕΛΛΗ

Ολες οι επιτροπές θα είναι σε πλήρη συνεννόηση και συντονισμό με τη δημοτική ομάδα του συνδυασμού που αποτελείται από τους Δημ.συμβούλους Θ.Μελίστα Χ.Τουφεξίδη Δ.Κοντεκάκη και τους κοινοτικούς συμβούλους Δ.Ζώταλη και Ν.Κερκένη υπο τη καθοδήγηση του προέδρου Αρη Κρεμμύδα.

Στη συνέχεια η Ε.Γ. αποφάσισε τη διοργάνωση εκδήλωσης αλληλεγγύης με στόχο τη παροχή βοήθειας προς τους συνδημότες μας που την έχουν ανάγκη. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ πάντα πρώτοι σε κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καλούν τους πολίτες να συνεισφέρουν από το υστέρημα τους για τη συγκέντρωση υλικών αγαθών (τρόφιμα-ρούχα-κλινοσκεπάσματα) τα οποία θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας της δημοτικής κοινότητας Ταύρου.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται το Σάββατο 11.00- 14.00 και τις καθημερινές 10.00 – 14.00 στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 4 στο Ταύρο. Τηλ. Επικοινωνίας 210-3473282 Όλοι μαζί ας δώσουμε ένα χαμόγελο σ’ αυτούς τους ανθρώπους, αυτές τις Άγιες μέρες και ας τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ