Πολίτες Μπροστά
Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη, ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Γεννημένος το 1982 στο Μοσχάτο. Απόφοιτος Τ.Ε.Ι Λογιστικής, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2006. Από το 2007 είναι Συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας Ν. Ελλάδας και Νήσων. Παράλληλα είναι μουσικός και δάσκαλος εκμάθησης ποντιακής λύρας.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Ανδρέα, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 


Κατοικεί στο Μοσχάτο τα τελευταία έξι χρόνια. Μητέρα ενός αγοριού 2 ετών και σε δυο μήνες θα φέρει στη ζωή ένα κοριτσάκι .Εξασκεί το επάγγελμα του Δημοσιογράφου τα τελευταία 17 χρόνια . «Ο λόγος που κατεβαίνω υποψήφια Δημοτική σύμβουλος είναι γιατί θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ τον τόπο που διάλεξα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Οι Δημοτικές εκλογές δεν είναι πολιτικές, είναι όμως για τους πολίτες . Θέλω να χαίρομαι και όχι να ντρέπομαι που είμαι Δημότης Ταύρου και Μοσχάτου».


ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Εμμανουήλ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης στις 21 Αυγούστου 1990 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Μαθήτευσε στο 4ο Δημοτικό σχολείο του Μοσχάτου και σπούδασε πάνω στη μουσική στο Δημοτικό Ωδείο, από το οποίο αποφοίτησε ως πτυχιούχος μουσικός και προσανατολίστηκε επαγγελματικά. Υπηρέτησε τη θητεία του στο στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός. «Φιλοδοξώ να ζήσω σε ένα καλύτερο Μοσχάτο και επιθυμώ να εργαστώ γι’αυτό».


ΑΧΜΕΤ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σακίλ-Δημητρίου, ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, στις 09-02-1978 και μεγάλωσε στο Ρέντη, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένεια της στο Μοσχάτο. Σπούδασε Σχέδιο Μόδας και Ενδυματολογία και εργάστηκε στον Οίκο ΑSLANIS ως υπεύθυνη ατελιέ, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με τον οίκο ως υπεύθυνη των SHOWS. Έχει συνεργαστεί με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ράνια Θρασκια. Παράλληλα έχει ντύσει αρκετές θεατρικές παραστάσεις.
ΒΡΑΧΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του Νέαρχου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Κόρη του Νέαρχου Βραχνού και της Αγγελικής Τζιώτη – Βραχνού, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Μοσχάτο. Κατάγεται κατά τα ¾ από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας και κατά το ¼ από τη Λάρισα. Απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών. Εργάσθηκε στον ΟΤΕ, όπου και ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση. Συνταξιοδοτήθηκε το 2006. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Μοσχάτου 1994-1998 και υποψήφια το 1998 και το 2002.

ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου, ΣΥΝΘΕΤΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ


Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1971 και κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1974. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ιωάννου. Μουσικός – εκπαιδευτικός –διπλωματούχος σύνθεσης , πιάνου και διεύθυνσης χορωδίας με άριστα. Τεταρτοετής φοιτητής στο ΕΑΠ (τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού). Υπηρετεί ως καθηγητής Ευρωπαϊκής Θεωρίας και Αρμονίας στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου διορισμένος μετά από το γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2001 – 2002), όπου ήρθε πρώτος στις μουσικές δεξιότητες για την ειδικότητά του. Συνεργάζεται με το Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου από το 1993. Κατά τα έτη 1996 – 2003 είχε αναλάβει την συνδιεύθνση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Μοσχάτου, η οποία είχε πολλές - επιτυχημένες παρουσίες ανά την Ελλάδα και ηχογράφησε σε CD τις Βάκχες του Ευριπίδη. Το 2000 παρουσιάζεται το έργο του, «τρία κομμάτια για βιολί βιολοντσέλο κλαρινέτο και πιάνο» στην αίθουσα Δ.Μητρόπουλου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του κύκλου Έλληνες Συνθέτες της επόμενης γενιάς. Βραβείο σύνθεσης για το έργο Σουίτα για Ορχήστρα κιθαριστών (2001.) 2005 -2008 συνθέτει αφιλοκερδώς τη μουσική για τις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Δήμου Σφακιωτών Λευκάδας. (Οι Γερμανοί ξανάρχονται, Δον Καμίλο, Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός). Ασχολήθηκε εθελοντικά με τοπικά ζητήματα της περιοχής – μετείχε στην ομάδα που για πρώτη φορά συνέλαβε την ιδέα και οργάνωσε το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» στο Μοσχάτο. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του δεκαπενταμελούς του δευτέρου Λυκείου Μοσχάτου (1988 – 1989) και α΄γραμματέας της Ν. ΠΑ.ΣΟ.Κ Μοσχάτου (1993 – 2001).


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1971 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Τραπεζικός υπάλληλος από το 1994 έως το 1998 παραιτήθηκε για να εργαστεί σε όμιλο εταιρειών αρχικά ως υπεύθυνος εργοστασίου και στη συνέχεια από το 2001 ανέλαβε τη θέση του προϊστάμενου λογιστηρίων του ομίλου. Από το 2005 διατηρεί δική του επιχείρηση στο Μοσχάτο.
ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του Ιωάννη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο, είναι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Μοσχάτου και του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επαγγελματικά έχει πολυετή πείρα στον χώρο της πληροφορικής δουλεύοντας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Hewlett-Packard και τα τελευταία 2 χρόνια στην Symantec Corporation. Είναι μέλος του Συλλόγου αποφοίτων 2ου Λυκείου Μοσχάτου.
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΕίναι 38 ετών, απόφοιτος 2ου Λυκείου Μοσχάτου, παντρεμένος με την Μαρία Δαρατσανού και πατέρας της Μαριάννας και του Σήφη. «Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Μοσχάτο και στόχος μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας μας».
ΚΑΠΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στεφάνου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε και κατοικεί με την οικογένεια του στο Μοσχάτο, όπου διατηρεί τo δικό του αρτοποιείο. Η οικογένεια του είναι μια από τις πιο παλιές οικογένειες στο Μοσχάτο στο οποίο κατοικούν εδώ και 110 χρόνια περίπου.
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του Ιωάννη, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΓέννημα θρέμμα Μοσχατιώτης, επιχειρηματίας, πτυχιούχος ανωτέρας εκπαίδευσης, έγγαμος με δύο παιδιά, γιος του Γιάννη Κορφιάτη, γνωστού στις παλαιότερες γενιές για τους αγώνες του για τη δημοκρατία και την αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου-Ταύρου στο συνδυασμό "Πολίτες Μπροστά'' με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Κρεμμύδα, πιστεύοντας ότι η διαφορά που χρειαζόμαστε θα την κάνουν νέοι και τίμιοι άνθρωποι».

ΚΟΥΡΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ευαγγέλου, ΛΟΓΙΣΤΗΣΓεννήθηκε στις 20/10/1964 στο Μοσχάτο. Οι γονείς του είναι ο Ευάγγελος και η Ευδοξία Κούρτη. Είναι παντρεμένος με την Μερόπη Θεοδωρίδη και έχουν δυο κόρες. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής-φοροτεχνικός και διατηρεί λογιστικό γραφείο στο Μοσχάτο. «Στηρίζω τον Άρη Κρεμμύδα γιατί θέλω να γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων μας για ένα δήμο που θα κυριαρχεί η  συμμετοχή, η ομαδικότητα και ο διάλογος. Στηρίζω τον Άρη Κρεμμύδα για  ένα δήμο με αρχές, για ένα δήμο για όλους τους δημότες».
ΛΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γρηγορίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


Γεννήθηκε στις 06.12.1969 στην Καλλιθέα Αττικής και από το 1977 είναι κάτοικος και δημότης Μοσχάτου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, 9 και 6,5 ετών. Αποφοίτησε το 1987 από το 2ο Λύκειο Μοσχάτου, έχοντας εισαχθεί στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), του οποίου είναι πτυχιούχος έχοντας λάβει βαθμό Λίαν Καλώς. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός Πυροβολικού, με την ιδιότητα του Γενικού Διαχειριστή Υλικού. Από το 1993 μέχρι σήμερα εργάζεται στο χρηματιστηριακό χώρο, έχοντας αποκτήσει εξειδικεύσεις στους τομείς της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας, του εσωτερικού ελέγχου, της κανονιστικής συμμόρφωσης και της διοίκησης. Ο αθλητισμός ήταν πάντοτε, και εξακολουθεί να είναι, βασική του προτεραιότητα. Υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής του Α.Ο. Μοσχάτου και του Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου. Μέχρι σήμερα, η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό είναι αδιάλειπτη και καθημερινή.ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Πέτρου, ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος με την Κική Τσιτούρα και έχει δυο παιδιά. Εργάζεται ως εκτελωνιστής. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Μ. και υπεύθυνος στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας.


ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε το 1971 στο Μοσχάτο από γονείς με ρουμελιώτικη καταγωγή, τον αείμνηστο Ιωάννη Μελίστα, γνωστό δικηγόρο και τη Βασιλική Μελίστα- Τασάκου, συνταξιούχο τελωνειακή υπάλληλο. Κατοικεί και έχει την επαγγελματική του έδρα στο Μοσχάτο. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Είναι μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και αμισθί Νομικός Σύμβουλος γνωστού φιλανθρωπικού σωματείου της πόλης μας. Διετέλεσε σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το 2005 μέχρι το 2009 σε θητείες δύο υπουργών, μέλος του Δ.Σ. των Ολυμπιακών Αερογραμμών το 2007 και μέλος του Δ.Σ. της Σιβιτανιδείου Σχολής το 2009. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2003 μέχρι και τον Ιούνιο του 2010, όταν και παραιτήθηκε για λόγους ηθικής τάξης. Ήταν μέλος της δημαρχιακής Επιτροπής από το 2003 μέχρι το 2006, και μέλος των Δ.Σ. του ΚΑΠΗ, του ΟΝΑ, της Δημοτικής Επιχείρησης και του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου. «Κύριο μέλημά μου είναι να ασχοληθώ με τα προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των δημοτών του νέου μας Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Διαφάνεια και αξιοκρατία σε κάθε τομέα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις, καθημερινή μάχη για την καθαριότητα στο Δήμο μας αλλά και δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης μας, αποτελούν πρωταρχικές μου επιλογές . Η συμπόρευσή μου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ με επικεφαλής τον Άρη Κρεμμύδα, ήταν αποτέλεσμα της κοινής μας αγάπης για το Δήμο, της ταύτισής μας για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τους δημότες, αλλά κυρίως της κοινής μας απόφασης να λειτουργήσουμε πέρα από μικροκομματικές σκοπιμότητες και άνωθεν υποδείξεις. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω μαζί σας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει, να είμαι πάντοτε διαθέσιμος για την επίλυση των προβλημάτων κάθε πολίτη, αλλά και να συνεχίσω να σας αντικρίζω στα μάτια λέγοντας την αλήθεια, αποφεύγοντας τις αέναες υποσχέσεις και τις βαρύγδουπες δηλώσεις».
ΜΗΤΡΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του Αθανασίου, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου. Είναι κόρη του Θανάση και της Φιλιώς Μήτρου-Γεωργίου (το γένος Χοϊδά-Λιτσαρδοπούλου). Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη. Εργάζεται ως Αρχαιολόγος – Μουσειολόγος στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΚΗΣ) του Μιχαήλ, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Μοσχάτου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ασχολείται με τον αθλητισμό σαν ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια στην ομάδα της Αναγέννησης Μοσχάτου και παράλληλα από φέτος ανέλαβε και προπονητής της εφηβικής της ομάδας.

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Βασιλείου, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΓεννήθηκε στο Μοσχάτο όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτη της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Αστικό Δίκαιο. Είναι δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Μοσχάτο. Είναι δημοτική σύμβουλος Μοσχάτου και πρόεδρος του συνδέσμου επιστημόνων Μοσχάτου. Είναι κάτοχος των ανωτάτων διπλωμάτων στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Είναι παντρεμένη με το Χημικό Μηχανικό –Περιβαλλοντολόγο Γιώργο Κοψιαύτη και είναι μητέρα δύο παιδιών.


ΠΑΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1988 στο Μοσχάτο και κατοικεί από τότε σε αυτό μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του. Είναι φοιτητής στο τμήμα ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας. Ιδρυτικό και ενεργό μέλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ. «Στόχος μου είναι να αποδείξω ότι μαζί με τα παιδιά της ηλικίας μου έχουμε φωνή για τα κοινά».ΠΕΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ του Αθανασίου, ΥΠΑΛ.ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Είναι 43 ετών. Μεγάλωσε και ζει στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Χαλκιοπούλου κόρη του αείμνηστου Δημοτικού Συμβούλου Στάθη Χαλκιόπουλου, και έχει μια κόρη. Σπούδασε στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Έργων Υποδομής, και σήμερα είναι τελειόφοιτος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ανθρωπιστικών σπουδών για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Κατέχει επίσης πτυχίο Προγραμματιστή και Αναλυτή Πληροφοριακών συστημάτων. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΑΠΗ ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Δήμου Μοσχάτου. Έχει επίσης διατελέσει Γραμματέας της Τ.Ο.1 ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου, Β΄ Γραμματέας του 3ου Τομεακού Γραφείου της Ν.Ε.Β1 ΠΑΣΟΚ., και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ. Αντιπρόεδρος της επιτροπής πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εργαζομένων της Νομαρχίας Πειραιά.

ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Σοφοκλή, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ


Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1969 στην Αθήνα. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Μοσχάτο, και στα 14 μετακόμισε με την οικογένειά της στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Είναι απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής και το 1994 επέστρεψε στο Μοσχάτο όπου από τότε μέχρι και σήμερα ασκεί το οδοντιατρικό επάγγελμα σε δικό της ιατρείο. Το 2006 εκλέχθηκε αντιπρόσωπος Γονέων & Κηδεμόνων της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου για τους παιδικούς σταθμούς και παρέμεινε σ' αυτή τη θέση έως το 2008. Είναι ιδρυτικό μέλος των "Ενεργών Πολιτών Μοσχάτου-Ταύρου" και μέλος του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιβουράκη, επίσης οδοντίατρο και έχουν μία κόρη 8 ετών.

ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ


Γεννήθηκε το 1950 στο Μοσχάτο και συνεχίζει να κατοικεί και να δραστηριοποιείται στην πόλη που αγάπησε και για την οποία ενδιαφέρεται να παραμείνει ανθρώπινη. «Με ανάπτυξη και βελτίωση της γειτονιάς, με τους κατοίκους της να είναι ασφαλείς και να επανέλθει το χαμόγελο τους. Ακριβώς το ίδιο επιδιώκω για τις γειτονιές του Ταύρου που γύριζα μικρός. Σας καλώ να συμπράξουμε για ένα πολύ καλύτερο επιτέλους, Μοσχάτο-Ταύρο».
ΣΚΟΥΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓεννήθηκε το 1978 και είναι μόνιμος κάτοικος Μοσχάτου. Εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ως  Διευθυντής Παραγωγής στο Δελτίο Ειδήσεων. «Ο λόγος που θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά είναι γιατί και εγώ σαν νέος άνθρωπος, με όνειρα ελπίδες και οράματα , θέλω να βάλω την δική μου υπογραφή, το δικό μου λιθαράκι στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.Σε αυτές τις εκλογές οι νέοι άνθρωποι θέλουν να δώσουν πολλά και εγώ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σας λεω ότι ΜΠΟΡΩ να δώσω πολλά»ΣΥΝΔΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του Ευθυμίου, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, επί 15ετίας στέλεχος στην πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού Legrand. Έχει εργαστεί στην ΔΕΗ και στη βιοτεχνία Raxevsky ως μηχανικός παραγωγής. Παράλληλα, έχει εργαστεί και σαν καθηγήτρια ηλεκτρολογίας στην Διπλάρειο Σχολή και στην Σιβιτανίδειο. Είναι μέλος αρκετών επιστημονικών εταιρειών.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1980 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1946 και από τότε κατοικεί στην πόλη μας. Αρχικό μέλος της ομάδας πρωτοβουλίας για την ίδρυση Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Μοσχάτου. «Με συνέπεια κι ευθύνη θα προσπαθήσω για το καλύτερο της πόλης μας».
ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Ηλία, ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑΓεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1958 και από τότε ζει και κατοικεί στην πόλη. Είναι επιχειρηματίας και εκδότης της τοπικής εφημερίδας «ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ». Είναι παντρεμένος με την Μαρία Γιουρμετάκη, διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και έχουν δύο παιδιά την Ελισάβετ και τον Ηλία που σπουδάζουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του Λάμπρου, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


Γεννημένη στο Μοσχάτο το 1971, μητέρα δυο αγοριών 18 και 17 ετών. Απόφοιτη της δραματικής σχολής Βεάκη και της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, τελειόφοιτη του New York College στο τμήμα «Θεατρολογίας και Κινηματογραφίας» , και παρακολούθησε σεμινάριο παιδικού Θεάτρου στην σχολή της Ξένιας Καλογεροπούλου. Παρακολούθησε σεμινάριο δυο εξαμήνων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα «Διοικητικής Υποστήριξης» .Επίσης μετείχε σε τριετές πρόγραμμα σεμιναρίων στο Κέντρο πρόληψης και αντιμετώπισης της εξάρτησης «ΣΤΑΘΜΟΣ» των δήμων Μοσχάτου- Ταύρου- Καλλιθέας σχετικά με την «Επικοινωνία στην Οικογένεια». Η πολιτική της δράση ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία αφού από το 1984 έως το 1989 ήταν μέλος της Κομουνιστικής Νεολαίας (ΚΝΕ), έχοντας διατελέσει γραμματέας μαθητικού, μέλλος της γραμματείας ΟΒ Μοσχάτου και μέλος της Τομεακής γραμματείας Μοσχάτου –Ταύρου. Από το 1989 έως το 1992 υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) έκτοτε ανήκει στον ευρύτερο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Δραστηριοποιείται σε οικολογικές οργανώσεις όπως η «ΜΟΜ» και ο « ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» και ήταν μέλος της κίνησης πολιτών «ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ». Συνεργάστηκε με τον δήμο ανεβάζοντας με την θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ το έργο του Δ. Ψαθά «Φωνάζει ο Κλέφτης». Εργάζεται ως καθηγήτρια Θεατρικού Παιχνιδιού.
ΧΑΤΖΕΛΗ ΝΙΚΗ (ΝΙΚΑ) του Εμμανουήλ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Αραβανόπουλο και έχουν ένα παιδί. Είναι πτυχιούχος του κολεγίου BCA στο τμήμα Marketing & Business Administration και απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών «ΒΑΚΑΛΟ». Εργάζεται ως διακοσμήτρια με μεγάλη προϋπηρεσία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(ΘΡΑΣΟΣ) του Γεωργίου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1961 στο Μοσχάτο από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Βλαστού και έχει δύο κόρες την Χριστίνα και την Γεωργία. Είναι τεχνικός αντιπρόσωπος εταιρίας συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεφωνίας στον Πειραιά, Μοσχάτο και Ταύρο. «Αγαπώ την πόλη που κατοικώ και εργάζομαι μέχρι σήμερα. Θεωρώ υποχρέωση μου να προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μου, στα παιδιά μας. Η πίστη μου σε ιδανικά και αξίες, η συνέπεια των λόγων και έργων μου είναι εγγύηση για μια μαχητική και ανιδιοτελή παρουσία στον νέο δήμο Μοσχάτου και Ταύρου».Εκλογική Περιφέρεια Ταύρου


ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Γεωργίου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΓεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο. Ασχολείται με το εμπόριο, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.  Το 1974 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Χρημάτισε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και 2 φορές Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος μετά την αποχώρηση του Δημάρχου Ιωάννη Χονδρογιάννη.  Επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων, καθώς επίσης  Αναπληρωτής Δήμαρχος Ταύρου.
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του Παναγιώτη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Επί σειρά ετών , παράγοντας στον τοπικό αθλητισμό (basketball). Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος. Εργάζεται στο οικονομικό τμήμα γνωστής ιδιωτικής εταιρείας.
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΖΩΗ του Παναγιώτη, ΓΕΩΠΟΝΟΣΈχει σπουδάσει Γεωπόνος και σήμερα ασχολείται ενεργά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων. Μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στον Ταύρο, στην περιοχή των περιβολίων. «Με την συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση επιθυμώ να αγωνιστώ ΜΑΖΙ με τους δημότες, για να διεκδικήσουμε τη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής στο νέο διευρυμένο δήμο του Μοσχάτου και του Ταύρου».
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Εμμανουήλ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ- ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΑΠΗ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΜικρασιατικής καταγωγής, κατοικεί στον Ταύρο τριανταπέντε χρόνια. Τα περισσότερα απ’ αυτά ασχολείται με τα κοινά της πόλης. Δημοτική Σύμβουλος την τετραετία 2002 – 2006. Διατέλεσε Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΑΥΡΟΥ


Ιατρός- Παιδίατρος- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο, στην περιοχή του Εσταυρωμένου. Μαθήτευσε στο 2ο Δημοτικό σχολείο, 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ταύρου. Πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάσθηκε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαρμαρίου Εύβοιας και μετά ως παιδίατρος στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου «Ασκληπιείου Βούλας» επί διετία, καθώς και στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με συμμετοχή σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Συνέδρια, Συμπόσια και Ημερίδες. Βραβευμένη συμμετοχή με το Χωρέμειο Έπαθλο σε Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο. Δημοσιεύσεις και ομιλίες σε Ελληνικά, Διεθνή Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια. Σύμβουλος και στέλεχος εκπαίδευσης μητρικού θηλασμού συμμετέχοντας στην εβδομάδα μητρικού θηλασμού που διενεργείται στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» με άξονα τις προτάσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ). Ενεργό μέλος των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» λαμβάνοντας μέρος εθελοντικά στις εκστρατείες προληπτικής ιατρικής που διενεργούνται σε άγονες περιοχές της Ελλάδος (Θράκη, Ν.Δ. Κυκλάδες, Β.Δ. Αιγαίο). Διετέλεσε Ιατρός επί διετία στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ταύρου. Εργάσθηκε ως Ιατρός Διεύθυνσης Υγείας στη Νομαρχία Αθηνών στο Νότιο Τομέα. Επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» επί διετία. Ομιλίες σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ημερίδες ενημέρωσης επί ιατρικών θεμάτων. Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου από το 2006 μέχρι και σήμερα. Πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ταύρου.
ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΗΣ) του Ξενοφώντος, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΓεννήθηκε το 1970. Μεγάλωσε στον Ταύρο όπου κατοικεί και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής των ΤΕΙ. Πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας αρτοποιών. Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου από το 2004. Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και του Κέντρου φροντίδας οικογένειας (ΚΕΦΟ)
ΚΑΡΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου, ΔΑΣΚΑΛΑ
Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μεγάλωσε και μαθήτευσε στον Ταύρο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και του Επαγγελματικού Τμήματος Σχολών Χορού. Ήταν μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ταύρου και της Μουσικής Γωνιάς. Σήμερα εργάζεται ως δασκάλα στο ολοήμερο τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΑΠΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Ταύρο στην περιοχή του Εσταυρωμένου. Είναι πρώην συνδικαλιστής , συνταξιούχος του ΙΚΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ Ταύρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου.
ΚΙΟΥΦΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Παναγιώτη, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί στην περιοχή Εσταυρωμένου στον Ταύρο. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ταύρου. Το 2006 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από τότε εργάζεται ως κλινικός οδοντίατρος.

ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όπου κατοικεί μόνιμα μέχρι και σήμερα. Μαθήτευσε στο 3ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ταύρου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ακολούθησε κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης, ενώ ταυτόχρονα έκανε πρακτική εξάσκηση για ένα χρόνο στον ΟΑΕΔ Μοσχάτου. Σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση, τεχνικό γραφείο, το οποίο εδρεύει στον Ταύρο από το 1965. Συμμετείχε για πρώτη φορά και με επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του 2006. Από το 2007 έως το 2009 συμμετείχε σε διάφορα νομικά πρόσωπα του Δήμου και ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ταύρου. Από το 2009 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ταύρου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 3ου Δημοτικού Σχολείου.ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Θεόδουλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, γιος του Θεόδουλου και της Ελένης. Από τα μαθητικά του χρόνια εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, συνεργείο μοτοσικλετών όπου σήμερα εδρεύει στον Ταύρο, στην περιοχή του Εσταυρωμένου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ-ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΕΦΗ) του Παναγιώτη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1979 και μεγάλωσε στον Ταύρο. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα των ξενοδοχειακών μονάδων στον Πειραιά όπου και αποφοιτώντας εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τομέα αυτό. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι μητέρα δύο παιδιών. «Με την υποψηφιότητά μου δηλώνω εμπιστοσύνη στην κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ", έχοντας νέους κυρίως ανθρώπους συνυποψηφίους, για το καλύτερο του κάθε πολίτη ξεχωριστά συνεπώς και του τόπου μας».

ΛΥΜΠΕΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, ΔΟΜΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥΓεννήθηκε στον Ταύρο. Είναι Δομικός και εργάζεται σε Μελέτες Έργων Πολιτικού Μηχανικού. Είναι Σοπράνο και ελεύθερη συνεργάτης του Μεγάρου Μουσικής και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και επίσης είναι Καθηγήτρια Μονωδίας. Αντιπρόεδρος της Όπερας Νέων, μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου «Εν Δράσει» του Δήμου Ταύρου, μέλος της Α.Ε.Π.Ι και μέλος της Χορωδίας Αθηνών. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Στέλλα.ΜΑΛΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1979, μεγάλωσε και μένει στον Ταύρο. Είναι μαθηματικός, με μεταπτυχιακό στα οικονομικά. Αποτέλεσε συγγραφικό μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και διδάσκει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη με το Θανάση Κανελλόπουλο και έχουν μια κόρη, τη Βάσια.


ΠΕΤΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Χαραλάμπους, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1982 και οι γονείς της είναι ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) και της Ευθαλία Πετρίδη. Μαθήτευσε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στο 2ο Γυμνάσιο και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ταύρου. Είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού  Ιδρύματος Πειραιά, Τμήμα Λογιστικής. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση, ανθοπωλείο, που διατηρούσε ο πατέρας της Μπάμπης Πετρίδης από το 1985.  «Συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψηφία  στον ανεξάρτητο συνδυασμό Πολίτες Μπροστά με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Κρεμμύδα με την προοπτική να βοηθήσω στα κοινά προβλήματα του νέου μας Δήμου».

ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παύλου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε οικονομικά, και είναι συνταξιούχος τραπεζικός.
Παντρεύτηκε στον Ταύρο και έχει δύο γιούς. Διετέλεσε πρόεδρος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, παιδικών σταθμών, Πνευματικού Κέντρου και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ταύρου. Μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου και πολλών αθλητικών, πολιτιστικών και οικολογικών φορέων.
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚΓεννήθηκε στον Ταύρο το 1984. Τα πρώτα του χρόνια έζησε στην περιοχή της Παναγίτσας προτού μετακομίσει στην οδό Μαραθώνος όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Μαθήτευσε στο 3ο δημοτικό σχολείο, στη συνέχεια στο 1ο γυμνάσιο και ενιαίο λύκειο Ταύρου, από το οποίο αποφοίτησε το 2001. Σπούδασε Marketing & Οικονομικά και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία τροφίμων του ιδιωτικού τομέα.ΦΑΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιακώβου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥΓεννήθηκε στον Ταύρο το 1982 από τον Ιάκωβο και την Ευαγγελία Φαμέλη. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ταύρου, όπου και πέτυχε την Εισαγωγή του στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων των ΤΕΙ Αθήνας. Είναι Διευθυντής στο κατάστημα Collective, του Ομίλου Follie Follie. Ενεργό μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου ¨Εν Δράσει¨ και του Χορευτικού Τμήματος ¨ Ταυρίωνες¨ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου, τα τελευταία 15 χρόνια.
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του Φωτίου, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛ.ΓΟΝΕΩΝ 3ου Δ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ και αντιπρόεδρος 2ου Λυκείου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και κατοικεί στον Ταύρο. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. "Η δράση μου στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων έφερε θετικά αποτελέσματα σε γονείς και μαθητές. Για το λόγο αυτό, πήρα την απόφαση για το καλό και των δύο Δήμων ώστε να κάνουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε για μια ανθρώπινη ζωή"ΨΥΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΟ Παναγιώτης Ψύλλας γεννήθηκε στον Ταύρο το 1964. Δάσκαλος, Διευθυντής του 22ου Δ.Σ. Νίκαιας. Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου από το 1990. Αντιδήμαρχος από το 1998 έως και το 2003. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2007 – 2008.
Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου


ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του Δημητρίου , ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Μοσχάτο. Τα πρώτα της γράμματα τα έμαθε στο Β’ Δημοτικό Σχολείο και αποφοίτησε από το Β’ Λύκειο Μοσχάτου. Στην συνέχεια σπούδασε σε ιδιωτική σχολή λογιστών. Σήμερα, εργάζεται ως λογίστρια σε ιδιωτική Εταιρεία. «Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό όχι γιατί δεν ενδιαφερόμουν για τα κοινά του τόπου που ζω αλλά γιατί περίμενα την ευκαιρία να συμπλεύσω με ανθρώπους έντιμους, δυναμικούς, μαχητές, ανιδιοτελείς, συνεργάσιμους, με όραμα για τον τόπο μας, με ανοιχτό μυαλό και αυτιά αλλά με λίγα λόγια. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Άρης Κρεμμύδας και μαζί και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να συνθέσουν το ψηφοδέλτιό του. Το εκτιμώ απεριόριστα γι αυτό και συμμετέχω με μεγάλη χαρά στο ψηφοδέλτιό του συνδυασμού του και θα προσπαθήσω αν συμβάλλω για την εκλογή του».
ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Χαραλάμπους , ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και έκτοτε ζει στο Μοσχάτο. Η οικογένεια του ζει στο Μοσχάτο από το 1928. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Μοσχάτου και έχει σπουδάσει Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΙΕΚ Δέλτα. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου πιάνου και πτυχίου αρμονίας μουσικής από το Πρότυπο Πειραματικό Ωδείο Αμαρουσίου και είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας Proficiency. Στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει εργαστεί σε εταιρείες πληροφορικής τόσο σαν μηχανικός όσο και σαν σύμβουλος εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής.


ΓΑΡΝΑΒΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ του Κωνσταντίνου , ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡ.ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ


Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1985 και κατοικεί από τότε στην πόλη μας μαζί με τους γονείς του Κώστα και Φλώρα και με τον αδελφό του Αλέξανδρο. Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων ΤΕΙ Αθήνας.


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παντελεήμονος, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ COSMOTE


Ο Βασίλης Γεωργίου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Μοσχάτου. Ολοκλήρωσε την βασική του εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου. Από το 2000 εργάζεται στην Cosmote. Είναι ενεργό συνδικαλιστικό μέλος στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών και στην ΟΜΕ-ΟΤΕ.


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε στη Πρέβεζα όπου τελείωσε το λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε Γεωπόνος. Σήμερα είμαι επιχειρηματίας και διατηρεί κατάστημα στο Μοσχάτο. Έχει μια κόρη στην Α’ Γυμνασίου. «Αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά γιατί πιστεύω ότι η πόλη ανήκει σε όλους μας και όλοι πρέπει να τη βοηθήσουμε να αναπτυχθεί».


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του Νικολάου , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Η Ολυμπία Δημητρίου είναι συνταξιούχος και έχει τέσσερα παιδιά. Τη Μαρία 28 χρονών, τη Δέσποινα 26, τη Σπυριδούλα 21 και την Ιωάννα 16. Μετά την απώλεια του συζύγου της και σε τούτη την άκρως επιθετική συγκυρία αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά, με την πίστη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει την απόλυτη υποχρέωση να προστατεύει την κοινωνική συνοχή και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δραστηριοποιήθηκε στο συνδυασμό με την επεξεργασία ενός πλέγματος μέτρων που αφορούν στις πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και στην προστασία και την ενίσχυση της μητρότητας. «Οφείλουμε δημότες και δημοτική αρχή να δημιουργήσουμε εκείνο το προστατευτικό δίχτυ ώστε να περιορίσουμε τις συνέπειες από τα σκληρά οικονομικά μέτρα. Η επιτυχία της επόμενης δημοτικής αρχής θα κριθεί στην κοινωνική πολιτική που θα μπορέσει να εφαρμόσει, αλλά και στο μέτωπο που θα καταφέρει να δημιουργήσει με τους πολίτες. Μέτωπο αγωνιστικό και διεκδικητικό ώστε να μη μεταφερθεί η χρεωκοπία του κράτους στις πλάτες των δημοτών μας».ΖΩΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου , ΔΑΣΚΑΛΟΣΕίναι δάσκαλος στο 3ο δημοτικό σχολείο Μοσχάτου. Παντρεμένος με την Μπέττυ Ζώταλη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες τη Μαρία και την Τζένη. «Η επιλογή μου να είμαι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Μοσχάτου πηγάζει από την θέληση μου να ασχοληθώ με την πόλη μας και να βοηθήσω όσο μπορώ».

ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ , ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Βόρειο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Σιδαρένκο και έχουν δύο κόρες τη Μαρία, 6 ετών και τη Δέσποινα, 2 ετών. Εργάζεται ως οδηγός στον ιδιωτικό τομέα. «Με την αλήθεια ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε στη ζωή του για ότι έχει καταφέρει, σας καλώ να με εμπιστευθείτε στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε μαζί με τον Άρη Κρεμμύδα και το συνδυασμό μας».


ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Θωμά, ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΓεννημένος στην Αθήνα. Πτυχιούχος Αεροναυτικής Μηχανολογίας του Britain’s Air University και της ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ. Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος “Ε-ΜΒΑ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων”. Εργάζεται στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.


 
ΜΙΧΑΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του Δημητρίου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓεννήθηκε το 1986 και ζει από τότε στο Μοσχάτο. Είναι κόρη του Δημήτρη Μιχαλοδημητράκη και της Ιουλίας Μούρτζινου. Έχει πτυχίο πληροφορικής και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, δραστηριοποίηση και ενεργό συμμετοχή όλων των νέων στο νέο μοντέλο διοίκησης του δήμου.

ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΣ (ΜΠΕΛΑ) του Κωνσταντίνου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου και της Νότας Τσαμοπούλου. Παντρεμένη με τον Χρήστο Χωμενίδη και έχουν ένα γιο. Εργάζεται επί σειρά ετών στον Ιδιωτικό Τομέα. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου “ΧΕΛΜΟΣ” και αρθρογράφος της ομώνυμης ιστορικής εφημερίδας του, η οποία κυκλοφορεί στην Αχαΐα, στην Αττική καθώς και στην ομογένεια του εξωτερικού. «Είμαι πρόθυμη να συνεισφέρω στα κοινά του Δήμου που μεγάλωσα και αγαπώ».


ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) του Δημητρίου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΙδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1967 στο Μοσχάτο όπου και κατοικεί. Παντρεμένος. Τελείωσε το Λύκειο Μοσχάτου και είναι πτυχιούχος της Ναυτικής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού. Από μαθητής ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης και διετέλεσε μέλος των 15μελών μαθητικών συμβουλίων του Γυμνασίου και Λυκείου Μοσχάτου. Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Ο.Ν.Α. Μοσχάτου και είναι μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Η. Μοσχάτου.


Δημοτική Κοινότητα Ταύρου


ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Πέτρου , ΚΟΜΜΩΤΗΣ


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Από τότε έως σήμερα κατοικεί στον Ταύρο. Το 1996 εισήχθη στις Σχολές του ΟΑΕΔ και αποφοίτησε το 1999 με πτυχίο Κομμωτή. Το 2001 απέκτησε δικό του κομμωτήριο στον Ταύρο. Από το 2001 εως το 2007 υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρικών Κομμώσεων με πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους διαγωνισμούς. Από το 2001 είναι μέλος του Σωματείου Κουρέων-Κομμωτών Καλλιθέας-Ν. Σμύρνης-Περιξ Δήμων και από το 2009 κατέχει τη θέση του ταμεία στο ως άνω Σωματείο.


ΑΝΔΡΙΚΟΥ-ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΛΗ του Αναστασίου, ΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ


Γεννήθηκε στη Λυκουρία Καλαβρύτων το 1954. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες, την Ευμορφία και την Ιωάννα.Είναι κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής της Σχολής Ευαγγελισμού, από την οποία αποφοίτησε το 1975. Από το 1989 ασχολείται με τα κοινά εκπροσωπώντας τους εργαζομένους στο Διοικητικό και Υπηρεσιακό Συμβούλιου του Νοσηλευτικού Ιδρύματος στο οποίο εργαζόταν. Το 2009 συνταξιοδοτήθηκε και έκτοτε είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ Ταύρου.

ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ


Κατοικεί στον Ταύρο. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Πολυδούλη, και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Εργάζεται στο ΕΚΑΒ, ως ενεργό πλήρωμα ασθενοφόρου. Ασχολείται με τα κοινά, σε τοπικό και συνδικαλιστικό επίπεδο, από νεαρή ηλικία. «Δώστε μου τη δύναμη ν’ αγωνιστώ για την ανάπτυξη και την πρόοδο στον Ενιαίο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου».


ΚΑΡΑΠΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αστέριου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1952. Συνταξιούχος υπάλληλος των ΟΤΑ, διατέλεσε επόπτης καθαριότητας στο Δήμο Ταύρου. Ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο των υπαλλήλων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπήρξε για χρόνια αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ταύρου.


ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου - Βύρωνος , ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Μουσικοσυνθέτης. Γεννήθηκε το 1963 στον Ταύρο όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος του λυκείου Ταύρου και πτυχιούχος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.


ΚΕΡΚΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στον Ταύρο, όπου και μένει μόνιμα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Αθηνών με πτυχίο Ηλεκτρονικού. Από νεαρή ηλικία ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του με πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού.
ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Ιωάννη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Γεννήθηκε στον Ταύρο και εργάζεται ως Ιατρικός Επισκέπτης. Είναι μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου «Εν Δράσει» του Δήμου Ταύρου και πρώην μέλος του Χορευτικού Εργαστηρίου Δήμου Ταύρου.


ΜΗΛΙΚΑ ΜΕΡΣΙΝΗ του Χρήστου, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1986. Μεγάλωσε και μαθήτευσε στο Δήμο Ταύρου, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Το 2004 εισήχθη στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας. Σήμερα είναι τελειόφοιτη του ανωτέρω τμήματος, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

ΠΑΣΣΑΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) του Χαραλάμπους, ΟΙΚΙΑΚΑ

Ασχολείται με τον εθελοντισμό από το 1999. Απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Πάσσαλη συνταξιούχο λογιστή.

ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1983 όπου συνεχίζει και διαμένει μέχρι σήμερα. Μαθήτευσε στο 3ο δημοτικό σχολείο, στη συνέχεια στο 1ο γυμνάσιο και Ενιαίο Λύκειο Ταύρου, από το οποίο αποφοίτησε το 2001. Σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον όμιλο Intracom.

ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου , ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


Γεννήθηκε το 1977 στον Ταύρο και ήταν το τέταρτο τέκνο ονομαστής οικογένειας, από τις παλαιότερες του Ταύρου. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ταύρου το 1995 με άριστες επιδόσεις και παράλληλα φοίτησε στην Σχολή του ΟΑΕΔ “Γραμματείς με χρήση Η/Υ” και αποφοίτησε με το μεγαλύτερο βαθμό στο τμήμα της. Επαγγελματικά εργάστηκε ως Ιδιαιτέρα Γραμματέας για 14 έτη σε μεγάλες εισαγωγικές και πολυεθνικές εταιρείες, στην Νομαρχία Αθηνών ως συμβασιούχος στη Κεντρική Διεύθυνση Πολεοδομίας Αθηνών, στα τμήματα του Γενικού Πρωτοκόλλου και στην Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου ως Γραμματέας. Συμμετείχε ενεργά στη 15μελή Επιτροπή των Συμβασιούχων της Νομαρχίας Αθηνών και προασπιζόταν τα δικαιώματα τους σε συνελεύσεις και σε συζητήσεις με αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Οικονομικών και Εσωτερικών. Επιπροσθέτως, εργάστηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης όπου ανέλαβε εξ ολοκλήρου το Κέντρο σε Γραμματειακή υποστήριξη και υποστήριξη στο λογιστικό τμήμα. Μετά από γραπτό διαγωνισμό στον οποίο συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία της, ορκίστηκε και εργάζεται ως Μόνιμος Υπάλληλος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δυναμική, δραστήρια και με περισσή όρεξη, επιχειρεί να δώσει νέο ανανεωτικό αέρα να συνδράμει στα προβλήματα του τόπου.


ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΘΕΛ

Γεννήθηκε το 1973 στον Ταύρο όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος ΤΕΛ Ταύρου και εργάζεται σαν οδηγός στην ΕΘΕΛ.