10/09/2010 Δελτίο Τύπου για την συνεργασία του κ. ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΔΡΕΟΥ με τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010,

Ο τέως αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Ταύρου, Σωτήρης Ανδρέου, στηρίζει ενεργά την παράταξή μας. Η εξέλιξη αυτή βασίζεται στη συμφωνία επί των πολιτικών αρχών και θέσεων του συνδυασμού μας.

Η στήριξη αυτή αποτελεί ένα επιπλέον βήμα που αποδεικνύει την πολυσυλλεκτικότητά και τον αυστηρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα μας. Στόχος να οδηγήσουμε το νέο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου σε δρόμους δημιουργικούς, σε δρόμους αναπτυξιακούς, σε δρόμους που θωρακίζουν την κοινωνική μας συνοχή.


Ο κ. Ανδρέου με την πολυετή πείρα του, ως δήμαρχος, αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ταύρου θα είναι πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια μας για ένα δήμο Μοσχάτου – Ταύρου με προοπτική και όραμα. Η παράταξη τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί.

Ακολουθεί η δήλωση  του κ. Ανδρέου



ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΔΡΕΟΥ,

τέως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΥΡΟΥ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Σήμερα περισσότερο από ποτέ προκύπτει αδιαμφισβήτητη η ανάγκη να καταστρώσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα αναπτύσσει οργανωμένα, συντεταγμένα και ισόρροπα τo νέο διευρυμένο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.


Οι αναγκαίες συνθήκες για να γίνει πράξη αυτό το αυτοδιοικητικό όραμα είναι καταρχήν η νέα Δημοτική Αρχή να είναι ανεξάρτητη, μαχητική και διεκδικητική, ώστε να αποτελεί έκφραση της δημοκρατικής κοινωνίας των πολιτών.


Ταυτόχρονα πρέπει να διαθέτει συγκροτημένο όραμα αλλά και την πολιτική βούληση για να το υλοποιήσει. Ενώ το μοντέλο διοίκησης πρέπει να αποκεντρώνει αρμοδιότητες και εξουσίες, να αναπτύσσει τον έλεγχο και τη λογοδοσία ως αναπόσπαστα συστατικά της χρηστής διοίκησης.


Η υποψηφιότητα του Άρη Κρεμμύδα και η ανεξάρτητη κίνηση «Πολίτες Μπροστά» ανοίγουν το δρόμο σε μια τέτοια προοπτική, εγγυώνται αυτήν την πολιτική φιλοσοφία.


Μετέχω ενεργά στην προσπάθεια αυτή, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσει το όραμά μας για το νέο Δήμο.